WONG SUGIH MOBIL…

image

Omah kok garasine koyo kebun binatang, isine :

Kuda, Kijang, Zebra, Panther, Tiger lan Jaguar yo ono.. Omahe pasti gedhe banget ngadep Timor.

Ngombene wae: Es-cudo, Es-tillo, Suzu-ki & I-suzu ..jare ben awake Vit-ara. Buahe Opel, nek digigit ora Atoz.

Ben atine Ceria, plesirane neng kepulauan Karimun, ngajak bojone sing jenenge Livina sing senengane nganggo Blazer. Sisan karo mbakyune, Mbak Apifi karo Mbak Krista. Anake 5, ning sing diajak mung 4 : Avanza, Xenia, Freed, lan Yaris. Sing dikon nunggu omah si Carry, soale lagek lulus seko Esemka, arep daftar dadhi Taruna. Ngajak 3 sedulure : Kia, Alya, Agya,  neng ndalan ngrungoke music : Jazz.                                                                             
Bar-barane, kabeh bandane kuwi dikon mBaleno. Lha pancen Picanto e seko hasil korupsi.. Dhewe’e dhadi wong sing terHino. Pungkasane… stress, lan mati, neng kuburane dipasang NISSAN…
🚘 🚗 🚕 🚖 🚍 🚙 🚚 🚔 🚒 🚑 🚓 🚐

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s