Undangan Salah Cetak

image

Rabi kurang sedino, Ida nangis mbengok-mbengok, marai bapak-ibuke bingung gak karuan.

Bapak : “Ndhuk, menengo Ndhuk, ngelu ndhasku ngrungokne kowe nangis bengok-bengok??!!”

Ibu : “Kowe ki kenek opo to Ndhuk, sesuk rabi kok malah mbengok-mbengok nangismu, la kowe lak rabi karo pacar pilihanmu dhewe, kudune rak seneng to!!”

Ida : “Sampeyan ndelok to Bu, sampeyan woco undangan nikahku, mosok tulisane:

TURUT MENUNGGANG :

1. Pak Camat dan jajarannya,
2. Pak Lurah dan jajarannya,
3. Pak RW dan jajarannya,
4. Pak RT dan jajarannya,

Bu, aku gak kuaaaaaat…, lak ruuweemuk tenan awakku.. Aluwung dibatalke wae rabiku timbang remoook awakku..”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s