Biodata

image

Iki critane pak guru sodron lagi nunggoni murid kelas 3,5SD sing roto roto pinter… termasuk sardot murid sing kerep entok rengking 21 soko cacahe 23 murid…

Pak guru sodron: ” murid murid sak urunge nggarap soal cobo biodatane ditulis kanti bener ”

Murid murid: ” nggih pak guru “,

Sardot: … (plonga plongo ora ngerti koyo sapi kaliren)

Pak guru sodron: ” lho dot biodatamu ora mbok tulis? ”

Sardot: ” biodata iku opo to pak guru sodron? ”

Pak guru sodron: masya’allah dot dot biodata ae ora ngerti? Biodata iku jenengmu, tgl lahirmu, alamatmu lan ugo jenis kelaminmu…

Sardot: iku ditulis pak guru?

Pak guru sodron: ora dot di kletak…(esmossi tingkat kelurahan)

Sardot: nama… nama iku opo to pak guru sodron?

Pak guru sodron: nama kuwi jenengmu lengkap iku lo dooot… ( anjir gulung gulung ngrikiti bangku)

Sardot: jenengku Sardot etat etot untu cepot suwale mlorot…

pak guru sidron: byuh byuh doot jeneng kok sak kabupate kok mbok gae dewe…

Sardot: kuwi yo ditulis pak guru?

Pak guru sodron: ora dot krikitono ae ( esmosi tingkat propinsi)

Sardot: tanggal lahir…  tanggal lahir iku opo to pak guru?

Pak guru sodron: dot sardot tgl lahir kuwi kapan ibukmu mbrojolne kowe kuwi lo dott, peh bocah kok dedel ra umum…(tambah esmossi koyo sundul langit)

Sardot: ohhh… tgl lahir 28 januari 2001. Yo ditulis pak guru?

Pak guru sodron: ora dot muten ae( karo mletek nglentek i tembok)

Sardot: alamat… alamat iku opo pak guru?

Pak guru sodron: sardoooot… alamat iku panggonan omahmu jiangkreekk!!! (Disambi nguntal kapor tulis)

Sardot: alamat… alamatku kampung mbetek gang 7 ngalor sitik cedak bong cino pas tengah tengahe… lha nek jenis kelamin laki laki utowo perempuan iku yo ditulis pak guru…

Pak guru sodron: ora dottt kono kempiten ae… yo ditulis goblok!!!

Sordot: usul pak guru aku ora iso nulis ki… umpomo digambar piye?

Pak guru sodron:………(kejet kejet ayane kumat)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s