Golek Mantu

image

Wingi aku ketemu ibu ibu mlaku bareng ambek anak e sing ayu koyo miss universe 2015…

Tak takoni ngene cah;

Aku: buk buk iku sing ayu iku po anake sampean?

Ibu ibu: ho’oh le ono opo??

Aku: ora buk aku mung nggenahne… sampean ora butuh mantu sing elek elekan piye buk??

Ibu ibu: sak jane yo butuh… ning eleke ora koyo awakmu kuwi…!!! (ambek menteleng)

Aku:….. (meneng ambek mbaten ” asyeem tenan og ibuk iki”)

NJAJAL CAH UMPOMO PERASAANMU PIYE CAH?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s