WONG INDONESIA KUWI HEBAT!!!

image

BOM ora nggawe keder wong Indonesia, soal e WONG INDONESIA KUWI HEBAT!!! 👍

Mangan TONG SENG wetenge yo ora opo2…

Mangan SEGO KUC ING yo doyan…

Wong Semarang mangan GANJEL REL…

Wong Palembang mangan KAPAL SELAM…

Wong Bali biasa mangan SAYUR PAKU…

Bocah2 SD wis kulino mangan MOLEN…

Meh kabeh wong Indonesia yo wis tau mangan BANGKU SEKOLAHAN ben pinter jarene…
Nyatane yo podho selamet lan makmur uripe… 

Wong Jowo MANGAN BETON yo sehat2 wae wetenge…

Ngombe kopi karo teh dicampur GULO PASIR yo sik sehat kok…

malah ono sing nganggo GULO BATU…

Sing mangan KETOPRAK yo ono…

Mangan BAKSO GRANAT lan BAKSO RUDAL yo eco mawon…

Mangan KACANG ATOM yo sehat… ora mbledhos koyo Hiroshima Nagasaki…

OSENG2 MERCON yo podho doyan…

PUTRI SALJU yo diemplok…

RONDO ROYAL, TEMPE KEMUL  yo enak ae… ora opo2…

SAMBEL SETAN
Rawon Setan
Mie setan
kabeh jatahe setan dipangan…
nganti setane yo bingung… arep mangan nganggo sambele sopo…

Cah cilik2 dho  seneng mangan  KEMBANG GULO lan ENDOK CECAK… mulo cecak e podho mumet ora nduwe cemilan maneh…

Dho seneng mangan PERMEN KARET nyatane isih tetep podho sehat kabeh… Ora opo2…

Saking rakuse, LIDAH KUCING ya kolu.

KUPING GAJAH dinggo camilan.

BALUNG KUWUK ya tedhas.

Mugo2 seger kewarasan kabeh … 😜

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s