Cerito Mbulet

image

Esuk iku REKTOR UMSIDA nyeluk BU DOSEN trus ngomong,”Sesok meeting nang luar kota siapno opo ae sing dibutuhne.”

Saknaliko BU DOSEN iku telpon BOJONE sing kerjone dadi manajer personalia pabrik farmasi, “Sesok aku dinas nang luar kota, jogo omah apik-apik ya mas?”

Sang SUAMI langsung telpon SELINGKUHANE, “Bojoku sesok nang luar kota, sampean ono waktu gak?”

SELINGKUHANE ngomong nyang MURIDE sing lagi dikursus, “Nak, besok ibu repot, kursus diliburkan.”

BOCAH KURSUS iku langsung telp MBAH KAKUNG, “Mbah Kung, sesok kursusku libur, mancing yuk!”

MBAH KAKUNG iku REKTOR UMSIDA langsung nyeluk BU DOSEN,”Sesok putuku ngejak mancing, meeting keluar kota dibatalkan.”

BU DOSEN telpun BOJONE, “PAK REKTOR ada acara keluarga meeting dibatalkan aku gak sido keluar kota.”

BOJONE langsung telpon SELINGKUHANE, “Sesok ojo mrene, bojoku gak sido lungo.”

SELINGKUHANE ngomong nyang MURIDE sing dikursus, “Besok tetep masuk kursus nak, ibu gak jadi …repot!!.”

BOCAHE iku langsung telpon MBAH KAKUNG. “Sesok gak sido mancing Mbah, kursusku gak sido libur.”

MBAH KAKUNG ya iku PAK REKTOR UMSIDA nyeluk BU DOSEN,”Sesok sidane meeting keluar kota, putuku gak sido ngejak mancing.”

BU DOSEN langsung telpon BOJONE, “Sorri mas, sidone aku sesok meeting… keluar kota,”

Sang SUAMI yang bekerja sebagai manajer personalia langsung nelpon SELINGKUHANE, “Bojoku sido lungo, sesok mreneo ya?”…cuit cuit saking senenge…

SELINGKUHANE ngomongi MURIDE sing dikursus, “Besok jadi libur nak, ibu ada acara mendadak”

MURIDE iku langsung telpon MBAH KAKUNG ya iku Si Bos…

Wis lanjutno dewe drijiku gringgingen ngetik’e … mumet mbulet munsret ngrasakne aku broo.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😴😴😴😴😴😴😴😴😴

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s