Gareng lan Bagong dolan neng Suroboyo tilik Semar.

image



Wong 3 kuwi nginep neng Hotel JW Marriott, kamar neng tingkat 45.

Awan nganti bengi wong 3 dolan neng Mall, pas balik hotel, tekan Lobby listrike mati dadi kudu lewat tangga.

Ben ora kroso leh munggah wong 3 bagi tugas. Seko tingkat 1- 15, Semar kudu crito sing lucu2, njur seko tingkat 16-30, Gareng kudu crito sing medeni, njur seko tingkat 31- 45, Bagong kudu crito sing sedih-sedih.

Wong 3 mulai munggah, Semar mulai crito lucu2, wong 3 ngguyu2 ora kroso wis tekan tingkat 15. Banjur Gareng crito sing medeni marai tegang, ngerti2 wong 3 wis tekan tingkat 30.

Giliran Bagong kudu crito. Bagong (ekspresi rupo sedih): 😦 “Iki ceritone sedih buanget… Aku sakjane seko mau aku arep crito, tapi wedi nek marai jengkel.”

Semar : “Crito o wae cepet, rapopo wis meh tekan tingkat 40!”

Bagong : “Ngene… Lho… Kunci kamar e ketinggalan neng mobil..”

Gareng : “Bagooooooooong… Ngopo ra crito ket mau?”

Bagong : “Lha aq durung entuk giliran crito!!!☺:oops:😛

Njut Bagong & Gareng mudhun maneh meh njipuk kunci kamar.
Semar gandheng wis tuwo ora melu.

Tekan ngisor parkiran Gareng ngomong,”Gong, aku ana crita horor kie…”

Bagong,”Horor piye Reng?”

Gareng,”Kunci mobile digowo Semar…   =D=))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s