Kongkow nang Bar

image

Bejo lagi nyantai ndok bar. Gak sepiro suwe, koncone sing jenenge Brodin mlebu ambek nggandeng wong wedok limo uayu2, terus lungguh neng lounge, gayane ngebosi koyo’ raja minyak, guyon cekakakan karo bolak balik cipika cipiki, wis pokok’e marai kemropok.

Bejo mbatin, “kapan nasibku koyo’ Brodin. Lha aku wong wedok siji wae ƍå gablek”.

Pas Brodin mlaku nang Bar, Bejo ono kesempatan takon:

“Din, piye carane awakmu iso oleh kencanan ayu2?”

Brodin: “ojo’ crito2 yo, tak kandani rahasiane ….mrené nek awakmu dolan rene maneh…begitu awakmu lungguh neng Bar, uncalno kunci mobilmu neng mejo Bar, wis mesti wong wedok2 iku marani”

Bejo: “tapi aku ƍå duwe mobil, aku mung duwe sepeda montor wae wis elek, knalpote ucul pisan…. “

Brodin:”awakmu cuma perlu gantungan kunci mobil. Iki delok’en aku duwe gantungan kunci Jaguar. Yo cuma’ ngono thok modalku”

Sesuk bengine, Bejo kledhang2 mlebu kafe; Brodin wis ono’ neng jero lungguh karo wong wedok telu.

Bejo marani mejo bar, karo nguncalno kunci sak gantungan mobile FERRARI neng duwur mejo bar ….gak ono’ reaksi babar blas.

Kunci dijupuk maneh disak’i. Ujug-ujug ono’ wong wedok liwat, kunci diuncalno maneh nang duwur meja bar. Gak ono’ reaksi maneh, malah di-guyu2.

Brodin sing wiwit mau ngawasno wae langsung marani Bejo, karo mbisiki: “…awakmu iku lho, kok goublok nemen to .. COPOTEN NDISIK HELM sepeda montormu iku!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s