WONG INDONESIA KUWI HEBAT!!!

perkoro BERAS PLASTIK kok dadi ribut???… padahal, wis suwe awake dhewe mangan IWAK GABUS yo biasa wae… mangan TONG SENG wetenge yo ora opo-opo… mangan SEGO KUCING yo doyan… wong semarang mangan GANJEL REL, wong palembang mangan KAPAL SELAM, wong bali mangan SAYUR PAKU nyatane yo biasa… malah ngombe KOPI LUWAK yo oke oke wae… bocah bocah SD mangan MOLEN… meh kabeh wong indonesia yo wis tau mangan BANGKU SEKOLAHAN nyatane malah mundak pinter… wong jowo mangan BETON yo sehat sehat wae wetenge… ngombe kopi karo teh malah dicampuri GULO PASIR utowo GULO BATU yo sik podo sehat… sing mangan KETOPRAK yo ono… mangan bakso GRANAT, BAKSO RUDAL, MIE NUKLIR yo eco mawon… mangan KACANG ATOM yo sehat, ora mbledos koyo nagasaki lan hiroshima… OSENG OSENG MERCON yo doyan… PUTRI SALJU yo diemplok…. RONDO ROYAL, TEMPE KEMUL yo enak, ora opo opo… malah SAMBEL SETAN wae dipangan nganti setane cetok wong indonesia wae podo ndelik wedi yen dipangan… cah cilik cilik seneng mangan KEMBANG GULO lan ENDOK CECAK, nganti cecake mumet bingung ndelikne endoke… malah cah enom enom PERMEN KARET wae podo diuntal, nyatane yo sek tahes ora opo opo… sangkek gragase BALUNG KETEK, TELEK KUCING, nganti KUPING GAJAH yo dicatek… jiaan jan wong indonesia ki opo sing ra doyan… #Palsu #Indonesia #Hebat

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s