Pocong keweden

Ceritane Ripkn mbiyen pas sek SD, umur’e sekitar 8 taun. Muleh ngaji teko musholla iku wis rodo’ bengi, lha omah’e Ripin rodo’ adoh teko musholla. Embong peteng durung usum lampu LED koyok saiki, iku ae Ripin saben ngaji nggowo obor cilik ben isok ndelok dalan…

Pas nang dalan suepi, Ripin ndelok onok wujud putih nang iringan wit gayam. Sek adoh iku ketok cilik tapi jelas, bareng Ripin nyidek’i lha koq wujud putih mau tambah gede. Sampe akhir’e ketok jelas nek iku pocongan…

Ripin mulai wedi, arep mlayu tapi sarung’e rodo’ mlorot. Timbang mlayu malah kesrimpet sarung, akhir’e Ripin pancet mlaku kalem2 ae karo ngeling2 dungo sing tau diajarno karo guru ngajine. Jeneng’e arek cilik wedian, akhir’e lali nek tau diajari moco ayat kursiy. Timbang ga’ moco dungo blas, Ripin moco dungo sak eling’e…

"Allahumma baariklana fiima rozaqtanaa waqinaa adzabannaar…"

Dungo iku diwoco bolak-balik, ga’ suwe pocongan iku ilang. Ripin muleh tambah nyantai, dipikir pocongan iku mau wedi karo de’e…

Tibakno pocongan iku mau mlayu terus wadul nang konco2ne…

"Jampooottt, arek2 cilik saiki tambah ga’ eroh wedi. Mosok aku arep dipangan…"

#Horor #Suroboyoan #Ripin #Pocong #Doa #Dungo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s