Supres Ultah

Critane Ripin ngekek i spures hadiah Ultah gawe Paijem (pacare Ripin) supoyo ben ketok nek perhatian dan sayang…

Ripin : Dek Pay (panggilan sayange Ripin gawe Paijem) …. iki mau dinoe opo yoo… (takon purak-purak lali dino)

Paijem : Dino Kemes Cak… opo’o seh peno katek takon takon dino barang cak, oleh undangan Tahlilan nang omahe wak erte ta…

Ripin : Gak dek… lha tros tanggal piro saiki dek…

Paijem : Tanggal 22 cak… malem jemuah legi… opo’o seh cak peno takone kok mencurigakan ngene seh katene NGEPET ta engkok bengi…

Ripin : Gak dek…… enggak….

Paijem : Oalahhhh Cakkkkk Cakkkkkk peno ket mau tokan takon Dino takon tanggal tak takoni onok opo Mbuuuuuuuulettttt ae kyok SELET dikokor, wes mbokah aku tak nutukno korah korah mari ngono umbah umbah kilo kumbahanku uakeh, peno gelem ngewangi a…?????

Ripin : Mosok awakmu gak eleng blas dek, nek saiki adalah hari sepesial gawe awakmu…

Paijem : …Lhoalahhhhhhh iyooo Cakkkk saiki hari ulang taonku tibak e cak…. peno kok eleng ae seh.. oalahhhh cayanggggkuuuu (karo ngambungi Sodron molai pucuk ndas sampek pucuk sekel)

Ripin : ….hehehehehe iki looo Dek aku due kado gawe awakmu, tapi spure seng dowo sak gurunge yooo kadone biasa gak istimewah tapi tak jamin nek mbok gawe awakmu isok ketok MBOIS Dek tros tambah UUUUUAYU

Paijem : iyo Cak gak popo,.. sampek terharu aku cak… (molai LEBAY ne metu… 😛 )

Ripin : ojok dibukak saiki dek, engkok ae nek aku wes moleh bukak en kadone

gak suwe Ripin moleh nang omahe,lagek tas mlebu omah Mak ne Ripin bengok bengok….

Mak ne Ripin : Pin….. Ripin…. koen mau ketok SEMPAK e Emak werno pink ta Le.. mau isuk emak tas tuku tak dekek nang kursi lha kok saiki wes gak onok….

Ripin :… uaduh yo gak eroh Mak… lha peno mau laopooo kok ndekek KEMPAS nang kursi werno pink pisan, whok kate niru ABG a peno mak …

Mek ne Ripin : yo gak ngono ndron… jarene bapakmu ben kekinian Le… lha tros iki onok kudung werno pink nggone sopo ndron… wong aku gak rumongso due kudung werno pink ….

sak kal ae roso atine Ripin kyok disetrom listrik 380 Volt….

Ripin :… UAAADDDDDOOOHHHHHH MATEKKKKK AKU MAKKKKKKK MATEKKKK AKUUUU, ALAMAT DADI JOMBLO AKU MAKKKKKKKKK (karo mbengok histeris)

Mak ne Ripin : …lhoooo laopoooo koen kok matek Pin…wes bosen karo jangan lodeh gawenane Emak ta koen,,,

Ripin :…. PERKOROE GAK NGONO MAKKKKK, AKU KAET SADAR NEK KEMPAS PENO KLIRU ALIAS KIJOLAN KARO KUDUNG SENG TAK GAWE HADIAH ULTAHE DEK PAY MAKKKKKK

Mak ne Ripin:…hallah wess gk popo Le, engkok Emak tak tuku kempas maneh wes gak popo kudunge tak gawene ae engkok onok undangan ben ketok kekinian mak mu iki Pin…

Ripin :… MASALAHE MAKKKK MAU PAS SAK GURUNGE AKU PAMIT MOLEH AKU NGOMONG NANG DEK PAY… DEK ENGKOK NEK NGGAWE OJOK LALI RAMBUTE DI TOKNO DIKETOKNO TITIK BEN MBOIS DEK…

Mak ne Ripin: (karo ngaleh ngempet ngguyu kekel gak kuat mbayangno)……..

#Suroboyoan #Sempak #Krudung #Ulang_tahun

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s