Mail Gembeng

Dino Minggu wayah’e prei, tapi yo onok ae wong sing sek mlebu kerjo. Lha iki ceritane Ripin cangkruk nang warung karo raine mrengut, onok es teh sak gelas nang ngarep’e ngunu yo diumbar ae. Ga’ sepiro suwe Mail teko, es teh nang ngarep’e Ripin mau diombe sampe entek. Lha koq Ripin langsung nuangis geroh2…

Mail : Whokkk, koen iku lanang gembengan Pin. Iki lo tak tukokno maneh, atase es teh ae koq…

coba baca DILARANG MEMANCING

Ripin : Ga’ ngunu Il, dino iki mau lo koq aku uapes temen yo…

Mail : Loh, apes lapo Pin…?

Ripin : Aku mau isuk budal kerjo, durung teko pabrik lha koq ban sepedaku bocor. Durung onok tukang tembel ban buka, aku ngenteni sampe kawanen. Bareng teko pabrik lha koq aku diseneni supervisorku, langsung dipecat pisan…

Mail : Walah Pin, nggolek penggawean maneh ae mene tak terno. Rejeki nang nggon liyo sek akeh, ojok kuatir…

Ripin : Iku durung sepiro, bareng aku muleh kepingin istirahat karo nenangno pikiran. Karepku langsung mlebu kamar ben isok dipijeti bojoku, lha koq tibakno malah ngonangi bojoku kelon karo mandorku…

Mail: Woooo, bojomu pancen ngguaplek’i Pin. Ket biyen koen lak wis tak kandani seh, bojomu iku ga’ kaopan. Gampang wis, tak kenalno konco2ku sing sek bujang. Ben koen ga’ sampe dadi JONES…

Ripin: Ceritoku durung entek Cak, rungokno sek ta. Mari ngonangi bojoku nyeleweng iku mau, aku frustasi wes. Terus aku mampir tuku sianida nang toko bahan kimia, terus tak campurno nang es teh. Durung kober ngombe, lha koq mok entekno ndhisik’i… 😢

Mail :Oalah… nasib… nasib…
[karo kejet-kejet]

#Sianida #Es_teh #Nasib #Apes #Ripin #Mail

Iklan

1 Comment

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s