CERITO MESUM

Khusus gawe wong DEWASA 18++
Critane Cak Sodron vs Neng Paijem

Sodron : auww,, auwww,,, aduh dek,, mbok alon ae,, (hikzzz,mringis)

Paijem : nganu cak,, aku wes gk sabar ikii,,, (semangat 45)

Sodron : tp beib, loro taukkk,,,,
(karo menahan)

Paijem : lha emange karo mantan2mu durung tau di kek’i ta cakk,,??? (Takon)

Sodron : durung dek,ASLI,,,SUMPRIT…!!!!
Lagek pisan iki aku di kek’i ngenek’an,,, (kro ngampet)

Paijem : yowes, saiki alon2 ae yow cak,,, di tahan lho yuo,,,!!!
(Karo ngepasno bolongane)

Sodron : uuaaddooohhhh dekkkk,,, ojok banter2 pok’o,,, nganggo perasaan taa beibb,,, auwww,,, (njerit)

Paijem : tapi cak,, iki aku wes alon2 nganggo banget lho,,,
(protes)

Sodron :cobak dek, dikek i handbody,, ben lunyu,,, (njupuk minyak goreng bekas iwak asen) 😛

Paijem : tapi cak,,, diluk engkas wes isok mlebu ikih,,, (selak gak betah)

Sodron : tapi tapi dek,,,, auwww,,,
(mendesah)

Paijem : kok cik angele seh Cak,,,bolongane terlalu sempit yooo,,,
(bergairah)

Sodron : uohhh,,, tarik ae dek,, wes gak kuat aku, loro banget dekkk,,,
(menahan)

Paijem : tp cak,, wes kadung mlebu separo ikih,,?? (Rodo kecewa)

Sodron : temenn dekkk,,, aku wes gak betah,,, auowww,,, (bengok gaya tarzan)

Paijem :,,,,, yoweslah cak,,,,
,,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Mene tuku Emban Akik bolongane seng ombo cak,polae iki bolongane cilik pole gk isok mlebu wong drijimu gedene sak gedang kepok 😀 😛

#Mesum #Bolongan #Sempit #Pertama #Akik

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s