MBAH KAKUNG POTONG RAMBUT ING SALON MODERN

Pelayan. : Ngersakke nopo mbah ?

“`Mbah kakung“` : Ajeng cukur , SOALE AJENG REUNIAN niki rambute pun dowo selak sumuk.

Pelayan. : Nggih gampil mbah, ning sakderenge rambute dikramasi riyin nggih ben resik

“`Mbah kakung“` : Pun manut mawon kulo.

Mbah kakung seneng banget lagi pisan iki dikramasi karo dipijeti sirahe.Bareng wis rampung.

Pelayan : Mbah niki rambute simbah pun putih kabeh disemir ireng riyin nggih ben ketok mundak enom melih.

“`Mbah kakung“` : Nggih mas saene mawon kulo manut.

“`Bareng rampung di semir mbah kakung ketok gagah bali enom meneh…“`

Njuk pelayane takon meneh….
Pelayan : Terus sakniki simbah ngersakke potong model pripun, ten mriki pun ahli cukur sedoyo, segala model saget mbah.

“`Mbah kakung“` : Kulo pengin gundul mawon kersane ten sirah entheng tur adeeemm….

Pelayan : 😂😂😂😂😂😂😂 !!!!!!!!!!!!!!!?!??!??!??!??

🌞 sugeng siang selasa18717

#Mbah #Kakung #MbakKakung #Salon #Cukur #Cerita #GakLucu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s